Всички най-продавани
Полутопки за баланс BOSU BALL
Полутопки за баланс BOSU BALL

Полутопки за баланс BOSU BALL

Полутопка BOSU BALL предлага голямо разнообразие от баланс упражнения по време на фитнес тренировка или рехабилитация. Допринася за развитието на координацията и гъвкавостта на движенията и способността да се поддържа баланс. Полутопката BOSU BALL е многофункционална, може да се използва като домашен фитнес уред, така и при тренировките на професионални спортисти в спортове като футбол, волейбол и баскетбол. Балансът се осъществява от мускулните групи в последователност отдолу нагоре, затова най-силно е въздействието върху мускулите, осъществяващи движението в глезенната става. Упражненията, изпълнявани върху полутопката, развиват тези мускули и са отлично средство за борба с травмите.

Налични са 2 продукта.

Показани са 1-2 от общо 2 артикул(а)
Активни филтри

Референция: m31067002

Марка: MAXIMA

Полутопка за баланс BOSU BALL, 58.5 см, С твърда основа и ластици, Сив

Отзив(и): 0

 Полутопката BOSU BALL е подходяща за аеробни и баланс упражнения. Може да се използва по два начина – с меката част нагоре или надолу.

Цена 110,00 лв.
Още
В наличност

Референция: m310671

Полутопка за баланс BOSU ball 60 см с твърда основа и ластици

Отзив(и): 0

Полутопка за баланс BOSU ball 60 см с твърда PVC основа и ластици. Бодлички за допълнителен масажиращ ефект. Полутопката Bosu Ball е подходяща за аеробни и баланс упражнения. Може да се използва по два начина – с меката част нагоре или надолу.

Цена 130,00 лв.
Още
В наличност

Последвайте ни във Facebook