Референция: m400731 черни

Марка: MAXIMA

Чорапи за йога с пръсти

Отзив(и): 0

Меки къси чорапи с пръсти, без пета. Подходящи за йога, тренировки по пилатес и гимнастика. Освен това чорапките с пръсти са забавен и оригинален аксесоар, с който бихте могли да разнообразите гардероба си.

Цена 7,90 лв.
Още
В наличност
Всички най-продавани
Спорт
Спортни стоки от топ производители

Спорт

Спортно оборудване за летни и зимни спортове, велосипеди и тротинетки за деца. Висококачествени продукти на марките Worker, Fila, Laubr, Galaxy, DHS, Devron, 4EVER, Kellys и ReactorСъщо така разполагаме с много спортни стоки за деца.

Налични са 274 продукта.

Показани са 1-12 от общо 274 артикул(а)
Активни филтри

Референция: m200248

Марка: MAXIMA

Въже за художествена гимнастика- Дъга

Отзив(и): 0

Многоцветно въже за художествена гимнастика. Подходящо за тренировки и състезания по художествена гимнастика в различни възрастови групи.

Цена 11,00 лв.
Още
В наличност

Референция: m450315

Марка: HEAD

Тенис ракета HEAD, Серия Junior, модел Novak 21, с калъф

Отзив(и): 0

Детска ракета за тенис Head Novak 21, кръстена на Новак Джокович, е перфектната ракета за момчета между 4 и 6 години, които искат да усетят какво е да играеш тенис.

Цена 64,00 лв.
Още
В наличност

Референция: m200731

Марка: MAXIMA

Лента за художествена гимнастика 4м*4.5 см

Отзив(и): 0

Лента за художествена гимнастика  4 м*4.5 см. По-къса и по-лека от стандартните размери, лентата е лесна за боравене и е подходяща за тренировки на начинаещи и малки гимнастички.

Цена 7,00 лв.
Още
В наличност

Референция: m450304

Марка: HEAD

Тенис ракета HEAD TI. TORNADO, 27 инча

Отзив(и): 0

Ракета за тенис на корт HEAD TI. TORNADO. Предназначена за употреба от начинаещи и любители на средно ниво с умерени скорости на замах, които търсят висока степен на контрол. Titanium технологията комбинира изключително здрави титанови и изключително леки графитни влакна, за да предостави по-ниско тегло, отлична маневреност и максимална мощност.

Цена 99,00 лв.
Още
В наличност

Референция: m20024106

Марка: MAXIMA

Въже за художествена гимнастика-Синьо

Отзив(и): 0

Въже за художествена гимнастика. Подходящо за тренировки и състезания по художествена гимнастика в различни възрастови групи.

Цена 9,00 лв.
Още
В наличност

Последвайте ни във Facebook